"Trabzonspor Anadolu'nun sesidir"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Celil Hekimoğlu ve beraberindekileri makamında kabul etti.   Trabzonspor'un başkanlığına aday olan Celil Hekimoğlu ve ekibine başarı dileyen Vali Öz, "Trabzon, spor altya

"Trabzonspor Anadolu'nun sesidir"
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Celil Hekimoğlu ve beraberindekileri makamında kabul etti.
 
Trabzonspor'un başkanlığına aday olan Celil Hekimoğlu ve ekibine başarı dileyen Vali Öz, "Trabzon, spor altyapısı çok güçlü olan bir şehirdir. Trabzonspor, hem ilimiz hem de ülkemiz için önemli bir değer olmakla birlikte Anadolu'nun da sesidir.
 
Spor dostluk, kardeşlik ve barıştır. Ancak son yıllarda maalesef Türk futbolunda olumsuzluklar yaşandı. Bu ister istemez Trabzonspor'u hem başarı olarak hem de birlik ve beraberlik anlamında yıprattı. Toparlanmamız gerekiyor. Çünkü başta Anadolu olmak üzere herkes Trabzonspor'a bakıyor. Bu birlikteliği sağlayarak 7'den 77'ye herkesin tribünde olduğu temiz futboluyla, yönetimiyle, taraftarıyla futbolcusuyla ve Trabzonspor'un geçmişten gelen amatör ruhuyla ortaya yeni bir yapı çıkarmalıyız.
 
dsc_5595.jpg
 
Önümüzde kongre süreci var. Aday olan herkese başarı diliyorum. Herkesin gözü kulağı bu kongrede olacak. Güzel bir yönetimin oluşmasını herkes bekliyor. Sadece Trabzon içinde değil, Trabzon dışında da milyonlarca insan bunu bekliyor. Çünkü Trabzonspor bu şehrin ve Türkiye'nin en önemli dinamiklerinden birisidir.
 
Trabzon, spor geçmişi olan bir ildir. Sadece futbolda değil sporun tüm alanlarında ciddi birikimi olan bir şehirdir. Bu alanlarda da çalışmalar yapmamız gerekiyor. Trabzonspor bu konuda sürükleyici güç olmalıdır. Spor altyapısındaki potansiyelimizi iyi kullanarak sporun her alanındaki başarıyı arttırmalıyız" dedi.
 
Trabzonspor Başkanlığına adaylığını açıklayan işadamı Celil Hekimoğlu da, taraftarın yüzünü güldürmek için yola çıktıklarını ifade ederek, "Amacımız barışçıl, herkesin özlediği şampiyon bir takımı oluşturmaktır. Bunun için oluşturduğumuz  önemli projelerimiz var" diye konuştu.
 
dsc_5592.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor