Trabzonspor amatöre destek oluyor

Trabzonspor amatöre destek oluyor
Trabzonspor Kulübü, Başkan Muharrem Usta'nın verdiği söz üzerine Trabzon'daki amatör spor kulüplerine destek vermeye başladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Cahit Erdem, Başkan Muharrem Usta'nını bayramlaşma töreninde verdiği ‘amatöre destek’ sözü üzerine detaylı bir rapor hazırlayarak Trabzonspor yönetimine sunduklarını, ortak hareketle çalışmalara başlandığını söyledi.

Bordo mavili yönetim, Trabzon’daki aktif amatör futbolculara Passolig verilmesi, oluşturulan sağlık odasının donatılması, 8-12 yaş grupları arasında pilot takım oluşturulması gibi projelerle hem amatöre destek olmayı, hem de geleceğe yatırım yapmayı hedefliyor. Tüm bu çalışmaların ise 2017 yılının ilk ayına kadar hayata geçirilmesi planlanıyor.

ERDEM: "FUTBOL İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILIYOR"

Burhan Cahit Erdem, bu konuda yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'la karşılıklı olarak ‘Trabzon futboluna nasıl hizmet edebiliriz?’ diye bir yol haritası çizdik. 8-12 yaş gruplarında Milli Eğitim’le de iş birliği içerisinde pilot takım oluşturma konusunda görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. Belirledikleri projeleri yılbaşına kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Erdem, şöyle devam etti:

"HEDEF YILBAŞINA KADAR PROJELERİ SONUÇLANDIRMAK" 

"Aktif olarak liglerde mücadele eden amatör takımlarımıza Trabzonspor malzeme yardımında bulunacak. Bunlar Trabzon için önemli gelişmeler. Trabzon’daki altyapı takımlarının bir anayasası olmazı lazım. Onu oluşturmaya çalışıyoruz. Muharrem Usta’nın bu konudaki desteğini de takdirle karşılıyoruz. Türkiye Futbol Antrenörler Derneği, Saha Komiserleri Derneği, Hakem ve Gözlemciler Derneği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak hep birlikte bu projelerimizi kısa sürede sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Belirli bir tarih yok ancak yılbaşına kadar tüm bu projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler