Trabzonspor Altyapısında köklü revizyon

Trabzonspor yönetimi alt yapıda köklü revizyona gidiyor,öncelikli olarak Dizdar ve Bağcı ile yollar ayrılıyor.

Trabzonspor Altyapısında köklü revizyon

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Yönetimi alt yapıda köklü revizyona gidiyor, öncelikli olarak  Dizdar ve Bağcı ile yollar ayrılıyor.


Trabzonspor’da Alman modeline geçeceğiz denilerek bir sezon önce alt yapının başına getirilen Cem Bağcı ve Murat Dizdar ile kısa süre içinde yolların ayrılması bekleniyor. Bordo Mavili ekibin yönetimi Ankara’da yaptığı toplantıda alt yapı ile ilgili radikal kararlar alırken operasyonunu Bağcı ve Dizdar ile sınırlı kalmayacağı belirtildi

ALT YAPIDA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK OLACAK

Trabzonspor Yönetimi Bağcı ve Dizdar’dan boşalacak görev için ilk planda düşündüğü isimlerden biri İhsan Derelioğlu. Yönetim Kurulu Derelioğlu ile temasa geçerken alt yapıda görev yapan antrenörlerin büyük bir kısmı ile de yolların ayrılabileceği iddia edildi.

Köklü revizyon yapılması planlanan alt yapıda görevine son verilmesi planlanan antrenörlerin kim olacağı ise merak konusu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor