"Trabzonspor altyapısında bu grup çok değerli"

Antrenör Mutlu Dervişoğlu Trabzonspor altyapısından A takımı zorlayabilecek isimleri saydı

"Trabzonspor altyapısında bu grup çok değerli"

Trabzonspor altyapısını ve genç futbolcuları yakından tanıyan antrenör Mutlu Dervişoğlu, Haber61'de yayınlanan Spor Gündemi programında Tuncay Lakot'un konuğu olarak açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, yabancı futbolcu sayısının düşürüleceği ortamda yerli futbolcuların daha da önemli olacağına dikkat çekerek özellikle 2003 grubu futbolcuların Trabzonspor ve Türkiye genelinde çok değerli olduğuna değindi.

Dervişoğlu "Bu yıl pandemi nedeniyle Avrupa kupasına katılamaladılar. Türkiye'de olduğu gibi Trabzon özelinde de 2003 grubu iyi bir grup. Trabzonspor'da Ahmet Can Kaplan, Süleyman, Emirhan Zaman, Alperen, Urfa'dan katılan Veysel, sol bek Arif, kaleci Kaan var. Normal şartlarda bir teknik direktörle oturup kim çıkar altyapıdan desem bana fazla isim söylese soru işaretiyle yaklaşırım. Çünkü A takıma bir kişi çıkar. Ben sadece bu grubun değerli olduğunu anlatmaya çalışıyorum. O gruptan oyuncular zorlayabilirler. Ki bunların bir çoğu da kendi yaş kategorilerinde milli takımlara gitmiş oyuncular. Trabzon özelinde alt yaş gruplarında milli takıma gidenler değil de 17-18-19 yaş gruplarında milli takımlara gidenler takıma her zaman büyük yarar sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor