Trabzonspor altyapısına değişim geliyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61'in sorularını yanıtladı, yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzonspor altyapısına değişim geliyor

Haber61 /  Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'da A takım ile birlikte altyapıda da değişim olacağını açıkladı.

Haber61'in sorularını yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, öze dönüş mesajıyla göreve başlayan Ahmet Ağaoğlu döneminde hem A takımda hem de altyapıda yenilenme olacağını belirtti.

ALTYAPI, TRABZONSPOR İÇİN MECBURİYET

Futbolla ilgili düzenlemelerin organizasyonunu ve altyapıdaki incelemeleri Özkan Sümer'in yaptığını anlatan Asbaşkan Hacısalihoğlu "Yönetim bazen bu önerileri olduğu gibi kabul ediyor, bazen biraz daha geliştirilmesini istiyor. Kimin gelip gelmeyeceğini Özkan Sümer bilir. Bir yapılanma ve değişim gerekiyor. Trabzonspor için altyapı ve 1461 Trabzon çok önemli. Trabzonspor için bir mecburiyet." dedi.  

TRABZONSPOR'A AİDİYET DUYGUSU OLAN FUTBOLCU GEREKİYOR

Başarısız saha sonuçları ve kulübün yüklü borcu nedeniyle altyapıya dönülmenin şart olduğunu vurgulayan Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Trabzonspor gibi misyonu oyuncu yetiştirmek olan ve maddi sıkıntı çeken bir kulübün, sadece TFF’nin mecbur kıldığı kategorilerde sürdürmesi mümkün değil. Geçmiş yıllarda olduğu gibi altyapı faaliyetini sürdürmemiz lazım. Ekonomik olarak da buna mecburiyetimiz var. Trabzonspor ve bütün takımların şöyle bir yapısı vardır. 11 sahada , 10 yedekte olan oyuncular ve 5-6 tane kadroyu tamamlayan oyuncu yapısı var. Biz sadece son yapıdaki 5-6 oyuncuyu altyapıdan getirirsek mali olarak rahatlama getirir. Yoksa bu oyuncular için transfer ücretler ödenerek alınacak. Ayrıca aidiyet duygusu olan futbolcular olması gerekiyor. Taraftarların, şikayetleri oyuncuların ilgisizliği gibi durumlar da bu şekilde asgariye indirilebilir." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor