Trabzonspor Almanya’da gündem! Manşetten verdiler

Trabzonspor’un namağlup lider olması Almanya’da gündem oldu.

Trabzonspor Almanya’da gündem! Manşetten verdiler

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper Lig’in 15. Haftasını namağlup lider olarak tamamladı. Bordo mavililerin bu başarısı Avrupa’da da gündem oldu.

Alman Kicker dergisinde verilen haberde Trabzonspor’un başarısında ki üçlünün Marek Hamsik, Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı olduğu belirtildi.

Trabzonspor’un 1959 yılında kurulan Süper Lig’in 1976 yılında İstanbul’dan gelmeyen ilk şampiyonu olduğu belirtilen haberde, 1984 yılına gelindiğinde 5 büyük şampiyonluk daha kazandığını belirtti.

Haberde, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın Şampiyonluk yıllarında Ahmet Suat Özyazıcı’nın kullandığı şapkayı taktığını belirterek, geçen hafta sonu Adana Demirspor'u 2-0 yenen 58 yaşındaki çalıştırıcının, Trabzonspor'un üst üste 26 yenilgisiz lig maçından sonra ilk kez kaybettiği 1990'ların ortasında Şenol Güneş'in uzun başarı serisini bile geride bıraktığını belirtildi.

Haberde ayrıca Rıdvan Dilmen’in Trabzonspor’un yüzde 97 şampiyon olduğunu söylediği sözlerine de yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor