Trabzonspor - Alanyaspor maçının VAR ekibi belli oldu
Trabzonspor, Süper Lig’in 12. hafta mücadelesinde sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.
Yayınlanma:
Süper Lig’in 12. haftasında Trabzonspor, sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bugün saat 17.00’de başlayacak olan mücadele Papara Park'ta oynanacak.
Maçın Hakem Kadrosu Açıklandı
Karşılaşmada düdük Ali Şansalan’da olacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Anıl Usta ve Süleyman Özay üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olarak belirlendi.
VAR'ın Başında Emre Malok Olacak
Trabzonspor - Alanyaspor maçı VAR hakemleri belli oldu. Buna göre VAR'ın başında Emre Malok olacak. AVAR'da ise Hakan Yemişken ve Turgut Doman görev yapacak.

Kaynak:Haber61
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor