Trabzonspor Alanyaspor karşılaşması için kaç bilet satıldı?

Trabzonspor Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Karşılaşma Cuma günü saat 20.00'da başlayacak ve Alper Ulusoy yönetecek.

Trabzonspor Alanyaspor karşılaşması için kaç bilet satıldı?
Haber61 -  Spor Servisi

Trabzonspor devre arasının son gününde transfer bombalarını patlaşmış ve Trabzonspor'un içerde oynadığı son maç olan Gençlerbirliği karşılaşmasına ilgi artmıştı. Son dakikalarda satılan biletler ile seyirci rakamı 24 bin olarak açıklanmıştı.

Bu hafta ise Alanyaspor karşılaşmasına maç saati yaklaştıkça arttığı görüldü. Hem karşılaşmanın hafta içine denk gelmesi hem de deplasman maçlarında alınan beraberlikler maça olan ilgiyi düşüreceği öngörülmüştü.
Korkulan olmöadı ve maç saati yaklaştıkça bilet satış rakamları arttı. Şu ana kadar Kombineler hariç satılan bilet sayısının 7 bin seviyelerinde olduğu öğrenildi.

Anlık verilere bakıldığında Trabzonspor - Gençlerbirliği karşılaşması için 11 bin 259 kombine ile birlikte  toplamda 18 bin 300  civarında bir bilet satışı gerçekleşmiş oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler