Trabzonspor Akyazı'da bilet fiyatlarını sabitledi

Trabzonspor Akyazı Stadı bilet fiyatları için açıklama yaptı.

Trabzonspor Akyazı'da bilet fiyatlarını sabitledi

Trabzonspor Akyazı Stadında oynanacak maçlar için bilet fiyatlarını yaptığı açıklama ile bitlediğini açıkladı.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Trabzonspor Kulübü olarak gurur ve zafer dolu elli yıllık tarihimizin gerçek mimarlarını; taraftarlarımızı yeni yuvamıza, yanımızda olmaya davet ediyoruz.

2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nun ikinci devresinde, Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki yeni stadyumumuzda oynayacağımız (derbi karşılaşmaları hariç) tüm maçlar için bilet fiyatlarımız aşağıdaki gibi olacaktır. Fiyatlarımız bu şekilde sabitlenmiş olup (derbi maçları haricinde) sezon sonuna kadar değişmeyecektir." ifadelerine yer verildi.

GÜNLÜK BİLET FİYATLARI (Türk Lirası)

Kale Arkaları (Güney-Kuzey/ Alt-Üst)

20,00

Doğu Alt-Üst/Batı Üst

40,00

Batı Alt Kenar

100,00

Batı Alt Silver

150,00

Batı Alt Gold

200,00

Batı Alt Platinum

250,00


Trabzonspor Akyazı'da bilet fiyatlarını sabitledi

KOMBİNE AÇIKLAMASI

Trabzonspor ayrıca Akyazı Stadında ikin ci yarı geçerli olacak kombine bilet fiyatlarını da açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi.

"Trabzonsporumuz, taraftarlarımızın senelerdir büyük bir heyecanla beklediği yeni stadyumundaki mücadelesine ikinci devre itibarıyla başlayacaktır. 2016-17 Turgay Şeren Sezonu’nun ikinci devresinde geçerli olacak kombine fiyatlarının tamamı aşağıdaki gibidir. Kale Arkaları, Doğu Alt –Üst / Batı Üst ve Batı Alt Kenar kombine fiyatları 10 Ocak tarihinde açıklandığı gibi olup, ‘Platinum’, ‘Gold’ ve ‘Silver’ VIP tribünleri kombinelerinde 2,5 yıllık dönem için yeniden düzenlemeye gidilmiştir.

KOMBİNE FİYATLARI (Türk Lirası)

Kale Arkaları (Güney-Kuzey/ Alt-Üst)

90,00

Doğu Alt-Üst/Batı Üst

250,00

Batı Alt Kenar

500,00

Batı Alt Silver (2.5 Yıllık)

6.750,00

Batı Alt Gold (2.5 Yıllık)

9.000,00

Batı Alt Platinum (2.5 Yıllık)

11.250,00

‘Platinum’, ‘Gold’ ve ‘Silver’ VIP tribünleri için kombinelerini daha önceki fiyatlardan satın alan taraftarlarımıza, aradaki fiyat farkına karşılık yeni kombine alma imkânı; mevcut kombinelerinin sürelerini uzatma ve/veya TS Club’tan alışveriş hakkı tanınacaktır.

“Yeni yuvamızda, ebedi ruhumuzla” 50. yılımıza ‘merhaba’ diyor, daha güçlü bir Trabzonspor için tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.

Trabzonspor Akyazı'da bilet fiyatlarını sabitledi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler