Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçından notlar

Trabzonspor Akhisar Belediyespor karşılaşmasından önemli ayrıntılar...

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçından notlar
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçından notlar...

SAHA ZEMİNİ HAZIR HALE GETİRİLDİ

Avni Aker Stadı'nın zemini konusunda büyük sıkıntı yaşayan bordo-mavililer, milli maç arasında saha zemininde de iyileştirme yaptı.

Saha zemininde kapsül tedavisi, çim ekimi, kum serme ve zeminin sararmasını önleme çalışmaları yapılarak zemin hazır hale getirilirken Akhisar Belediyespor maçı, önceki maçlara göre daha iyi bir zeminde oynandı.

YANAL, TRİBÜNDEN İZLEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izledi.

Ligin 5. haftasında Atiker Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nı oynanan karşılaşmada hakem Serkan Çınar tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan Yanal, Kardemir Karabükspor maçının ardından bu karşılaşmada da yedek kulübesinde yer alamadı. 

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA 5 ESKİ TRABZONSPORLU

Akhisar Belediyespor'un 18 kişilik maç kadrosunda 5 eski Trabzonsporlu futbolcu yer aldı.

Kaleci Fatih Öztürk, Özer Hurmacı, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş ilk 11'de forma giyerken Soner Aydoğdu yedek soyundu.

KAFKAS'IN 300. MAÇI

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçıyla, kulüp takımlarındaki 300. resmi maçına çıktı.

Futbolculuk hayatının büyük bir bölümünü Trabzonspor'da geçiren Kafkas, 1995-1996 sezonunun 16. haftasındaki Karşıyaka maçında bordo-mavili takımın ligdeki bininci golü atan isim olmuştu. 

Trabzonspor taraftarları Tolunay Kafkas'a maç öncesi alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Onur Recep Kıvrak da maç öncesi Kafkas'a  başarılar diledi.

AVNİ AKER'DE 61 ENGELLİ TARAFTAR

Trabzonspor Kulübünün yaptığı organizasyon kapsamında Türkiye'nin birçok ilinden Trabzon'a gelen toplam 61 engelli taraftar da karşılaşmayı izledi.

Karşılaşma öncesi bordo-mavili kulübün, bir otelde kahvaltı verdiği engelli taraftarlar, akşam saatlerinde Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelen gelerek kendilerine ayrılan bölümden karşılaşmayı izleyip bordo-mavili takıma destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor