Trabzonspor Akademisinde emniyetten ders

Trabzonspor Futbol Akademisi’nde, “Güvenli İnternet ve Sosyal Ağlar” konulu panel düzenlendi

Trabzonspor Akademisinde emniyetten ders

İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR
Trabzon Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Önleme Büro Amirliği, Trabzon Futbol Akademisi çalışanları, antrenörleri, oyuncuları ve oyuncu velilerine yönelik, “Güvenli İnternet ve Sosyal Ağlar” konulu panel düzenledi. Polis memuru İlhan Tozyurt ve Tolga Odabaş’ın gerçekleştirdiği ve yaklaşık 1 saat süren panelde, internet ve sosyal medyanın nasıl kullanılması gerektiği anlatılırken, bu konularda yaşanan adli vakalar da polis memurları tarafından katılımcılara örnek gösterildi.

DERELİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Trabzonspor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu İhsan Derelioğlu, Emniyet teşkilatına teşekkür ederek, “Oldukça verimli bir panel oldu. İnternet ve özelinde sosyal medya, çok geniş bir ağa sahip. Dünya genelinde, internetin yanlış kullanımı neticesinde yaşanan birçok adli vaka var. Biz de, bunların önüne geçmek ve internetin doğru kullanımını sağlamak adına, Emniyet teşkilatımızdan destek istedik ve onlar da büyük bir özveriyle bu paneli gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Trabzonspor Akademisinde emniyetten ders


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor