Trabzonspor AEK karşısında nasıl tur atlar?

Trabzonspor AEK ile karşı karşıya geliyor. Peki Trabzonspor nasıl tur atlar?

Trabzonspor AEK karşısında nasıl tur atlar?

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında Yunanistan temsilcisi AEK ile karşı karşıya gelecek.

Akyazı Stadında oynanacak karşılaşmayı İngiltere'den Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını yine İngiltere'den Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise David Coote olacak. Saat 20:30'da başlayacak karşılaşma TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşmaya az bir zaman kala bordo mavili taraftarların en çokm merak ettiği konular arasında Trabzonspor'un hangi skorlarda tur atlayarak UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılma hakkı elde edeceği geliyor.

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup ederek büyük bir avantajı eline geçiren Trabzonspor, Akyazı stadında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan taraf olacak. Bordo mavililer 2-0 mağlup olmaları durumunda bile turu geçen taraf olacakken müsabakanın 3-1 AEK üstünlüğüne gelmesi halinde karşılaşma uzatmalara gidecek. Trabzonspor 3-0 mağlup olması durumunda veya 3 fark ve üstü mağlubiyetlerde ise elenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor