"Trabzonspor adını anıdığı futbolcuyu alır!"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M'Bia transferiyle iyi bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını söyledi.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören'i desteklemesi

"Trabzonspor adını anıdığı futbolcuyu alır!"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M'Bia transferiyle iyi bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde mevcut başkan Yıldırım Demirören'i desteklemesi üzerine yaşanan gelişmelerin ardından kongre beklentisinin üst seviyeye çıktığı camiada, yönetim yeni sezon öncesi ilk yabancı transferini M'Bia ile gerçekleştirdi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, M'Bia transferini gerçekleştirerek iyi bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "İyi bir futbolcu alırsanız o transfer kolay olmaz. Biz de iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Trabzonspor büyük bir kulüp, adını andığı oyuncuyu mutlaka alır. Biz de büyük bir kulüp olarak adımızın anıldığı oyuncuyu almış olmanın sevincini yaşıyoruz. M'Bia umut ediyorum ki eski oynadığı takımlarda yakaladığı başarılı performansı Trabzonspor forması altında yaşayacaktır. Biz de ona o imkanı ve adaptasyon kolaylığını sağlayacak her türlü katkı ve desteği vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor