Trabzonspor, Adanaspor karşısında çıkış arıyor

İki maç üst üste kazanmak istiyor.

Trabzonspor, Adanaspor karşısında çıkış arıyor
Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'u yenerek moral bulan Trabzonspor, konuk edeceği Adanaspor maçından 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanarak çıkışa geçmek istiyor. 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşayan Trabzonspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor'u yenerek moral bulmuştu. 

ADANASPOR'U YENERSE LİGDE ÜST ÜSTE MAÇ KAZANMIŞ OLACAK

Trabzonspor, Adanaspor'u yenmesi durumunda bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmış olacak. Ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan bordo-mavililer, Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor’a deplasmanda 1-0, evinde Osmanlıspor’a 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a da dış sahada 3-0 yenildi. Evinde Atiker Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanışan bordo-mavililer, deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 4-0 mağlup olarak şok yaşamıştı. Sahasında Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalmasının ardından TT Arena'da Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek haftalar sonra deplasmanda galip gelmeyi başarmıştı. Bu maçtan sonra sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 sahasında ise Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Başkentte Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan bordo-mavililer Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek haftalar sonra 3 puanla tanıştı. Karadeniz ekibi sahasında Adanaspor maçında 3 puanla ayrılması halinde iki hafta 6 puan çıkarmış olacak.

ÜST BASAMAKLARA TIRMANMAK İSTİYOR

Kayserispor galibiyetinin Adanaspor maçını kazanarak taçlandırmak isteyen Trabzonspor, öz güven kazanma adına bu zorlu müsabakaya büyük bir önem veriyor. Çıkışa geçmek ve seri galibiyetler kazanma adına konuk edeceği Adanaspor'u Hüseyin Avni Aker'de eli boş göndermek isteyen bordo-mavililer, ligde galibiyet serisinin temellerini atarak üst basamaklara doğru tırmanışa geçmeyi hedefliyor.

KÖTÜ İSTATİSTİĞİ DEĞİŞMEK İSTİYOR

Bu sezon gol yollarında büyük bir sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, bu yöndeki kötü istatistiği değiştirmek istiyor. Spor Toto Süper Lig'de attığı 8 golle ligin en az gol atan takımı olan bordo-mavililer Adanaspor karşısında da bu istatistiğini değiştirmeyi hedefliyor. Bordo-mavilileri 9 golle Adanaspor ve Akhisar Belediyespor takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler