Trabzonspor açıkladı! İşte Trezeguet’in maliyeti

Yeni transfer Trezeguet’İn Trabzonspor’a maliyeti açıklandı

Trabzonspor açıkladı! İşte Trezeguet’in maliyeti

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor yeni transferi Trezeguet’in maliyetini resmen açıkladı.

Yapılan açıklamada Aston Villa’ya Trezeguet için 4 Milyon Euro bonservis ödeneceği ve futbolcuya da 1 milyon 550 bin Euro garanti ücret ödeneceği açıklandı.

Yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

KAP’a bildirilen bonservis açıklamasında “Profesyonel futbolcu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'n Kulübümüze transferi konusunda, Aston Villa Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Aston Villa Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 4.000.000.-EUR, 4 yıla yayılmış 4 taksit halinde ödenecektir.

Aston Villa Kulübüne ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %10'u, ödenecektir.” İfadeleri kulanılırken Trezeguat’e ödenecek ücret konusunda “Profesyonel futbolcu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan ile 4 (Dört) yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.550.000.-EURO garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt garanti ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor