Trabzonspor Abdullah Avcı ile dış sahada daha başarılı

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile deplasmanda daha başarılı grafik sergiliyor. Bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada 12 karşılaşmada 19 puan, dış sahada 13 karşılaşmada 24 puan elde etti.

Trabzonspor Abdullah Avcı ile dış sahada daha başarılı

Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada daha başarılı bir grafik sergiliyor.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından iç sahada oynadığı 12 lig karşılaşmasında 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 19 puan elde etti.

Bordo-mavililer, deneyimli teknik adam yönetiminde 13 dış saha maçında ise 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik ile 24 puan toplayarak hanesine iç sahadan 5 puan daha fazla yazdırdı.

Bjelica ile sadece 1 deplasman galibiyeti

Trabzonspor, ligin ilk 8 haftasında görev yapan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde deplasmanda başarısız bir grafik ortaya koymuştu.

Bordo-mavililer, Bjelica'nın görev yaptığı 4 deplasman maçında 1 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak sadece 3 puan çıkarabilmişti. Bordo mavililer bu maçlarda Galatasaray'a 2-0, Hatayspor'a 3-2, Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olurken Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etmişti.

Ligde son 4 haftada sadece deplasmanda puan aldı

Trabzonspor, ligde son 4 karşılaşmada sadece deplasman maçlarında kazanarak puan elde etti.

Bordo-mavililer, son 4 haftada sahasında Fenerbahçe'ye 3-2, Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak puan elde edemezken deplasmanda Konyaspor'u 3-1, Kayserispor'u da 2-1 yenerek 6 puan kazandı.

Sahasında 6 maçta puan kaybı

Trabzonspor, Avcı ile sahasında sırasıyla Alanyaspor'u 1-0, Konyaspor ve Samsunspor'u 2-1, Hatayspor'u 2-0, Adana Demirspor'u 1-0, Fatih Karagümrük'ü 5-1'lik sonuçla mağlup etti.

Kayserispor'a 1-0, Galatasaray'a 5-1 yenilen Bordo mavililer daha sonra Kasımpaşa ve Fenerbahçe'ye 3-2, Sivasspor'a 1-0 yenildi.

Bordo mavililer, iç sahada tek beraberliğini ise Başakşehir karşısında 1-1'lik sonuçla yaşadı.

Dış sahadaki 13 maçta 3 yenilgi

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada Fenerbahçe'yi 26 yıl sonra 3-2, Gaziantep FK'yi de 3-1, İstanbulspor karşısında 2-1 önde götürdüğü karşılaşmanın 73. dakikasında rakibin çekilmesi üzerine 3-0 hükmen, Ankaragücü'nü 1-0, Pendikspor'u 2-0, Konyaspor'u 3-1, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

Fatih Karagümrük ile 0-0, Sivasspor ile 3-3, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan bordo-mavili takım, Çaykur Rizespor'a 1-0, Beşiktaş'a 2-0, Corendon Alanyaspor'a 3-1 yenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor