Trabzonspor'a kötü haber: Mehmet Ekici şoku

Tahkim kurulu Trabzonspor'un Mehmet Ekici başvurusu ile ilgili kararını açıkladı.

Trabzonspor'a kötü haber: Mehmet Ekici şoku

Haber61 - Spor Servisi - Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Mehmet Ekici ile ilgili yaptığı başvuruyu reddetti. Böylelikle Trabzonspor Mehmet Ekici'ye 2 Milyon 246 Bin TL ödeyecek.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"TFF Tahkim Kurulu 03 Mayıs 2018 günlü (27) sayılı toplantısında gündemindeki dosyaları inceleyerek aşağıdaki kararları almıştır. (*)
1. E.2018/123 - K.2018/165

Trabzonspor Sportif Yatırım ve futbol işletmeciliği Tic. A.Ş.'nin (Trabzonspor A.Ş.) futbolcu Mehmet Ekici ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 24.11.2017 tarih ve E.2017/522 - K.2017/640 sayılı kararına karşı tarafların itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Trabzonspor A.Ş'nin duruşma talebinin reddine,

- Esas hakkında karar verildiğinden; Trabzonspor A.Ş'nin, 30.03.2018 tarihli dilekçesine istinaden yürütmenin durdurulması talebi hakkında karar verilmesine yer olmadığına,

- Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, tarafların itirazlarının reddedilerek kararın onanmasına oyçokluğu ile karar verilmiştir.

Trabzonspor'a kötü haber: Mehmet Ekici şoku

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor