Trabzonspor'a karşı kalelerinde devleştiler!

Spor Toto Süper Lig'de 9. sırada bulunan Trabzonspor kritik haftalarda kaybettiği puanlarla da dikkat çekti.

Trabzonspor'a karşı kalelerinde devleştiler!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor bu sezon ligde çıkış yakalacağı maçlarda puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşırken bu maçlarda rakip kalecilerin performansı ise dikkat çekti.

Göztepe'nin Portekizli kalecisi Beto, Bursasporlu Okan Koçuk ve Sivassporlu Tolgahan Acar bu sezon Trabzonspor'a karşı en fazla kurtarış yaptıkları maçını oynadılar.

Trabzonspor'un 6. haftada oynadığı Göztepe maçında kaleci Beto maça damga vurmuş 4 kurtarışla ligde en fazla kurtarış yaptığı maçını oynamıştı.Trabzonspor ise o karşılaşmayı 2-1 mağlup tamamlamıştı.

En son evinde oynadığı Bursaspor karşılaşmasından da 1-1 beraberlikle ayrılan Bordo-Mavililer, Bursaspor'un kalecisi Okan Koçuk'u geçememişti. Beraberlike biten karşılaşmada Koçuk, 5 kurtarışla en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı.

Yalnızca Sivasspor karşısında şansı tutan Trabzonspor, rakip kaleci Tolgahan Acar'ın 5 kurtarışla en çok kurtarış yaptığı maçını oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor