Eski CHP'li vekil eşi tarafından bıçaklandı! Yıldıray Sapan kimdir?

CHP'nin eski milletvekillerinden Yıldıray Sapan eşi tarafından bıçaklandı. Yıldıray Sapan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Eski CHP'li vekil eşi tarafından bıçaklandı! Yıldıray Sapan kimdir?

CHP'de milletvekili olarak görev yapmış olan Yıldıray Sapan'ın eşi Başak Sedef Sapan tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı. Bu gelişmeyle Sapan merak konusu oldu. Yıldıray Sapan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Yıldıray Sapan kimdir?

Kars'ta 20 Kasım 1967'de dünyaya gelen Yıldıray Sapan'ın babası Ziya annesi Hacer Sapan'dır. Eğitim hayatını Mithatpaşa Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'ni bitirdikten sonra İzmir Goethe Enstitüsü'nde Almanca dil eğitimi alarak tamamladı.  Turistik tesis işleten Sapan 2009-2011 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde EKDAĞ AŞ'nin genel müdürlüğünü yaptı. Sonrasında aynı belediyede Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörü olarak çalıştı.  Antalyaspor Yönetim Kurulu üyeliği ve Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu üyeliği de yaptı.  2003 - 2008 yıllarında CHP İl Yönetim Kurulu'nda yer alırken sonrasında da CHP Antalya Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. 2 çocuk babası olan Yıldıray Sapan CHP'de 24. dönem milletvekili olmuştur.

EŞİNİN KENDİSİNİ KOLUNDAN BIÇAKLADIĞINI İDDİA ETTİ

Sabah'ın haberindeki iddiaya göre, 10 yıl önce Başak Sedef Sapan ile evlenen 4 ve 7 yaşlarında 2 çocuk babası olan eski Antalya CHP Milletvekili Sapan, eşinin kendisini kolundan bıçakladığını öne sürdü.

 Eski CHP Milletvekili Yıldıray Sapan, Karısı Tarafından Bıçaklandı
SAPAN'IN EŞİ EVDE 200 BİN LİRALIK MADDİ HASARA YOL AÇTI

Hafif yaralanan Sapan tedavisinin ardından eşi hakkında tehdit, hakaret, taciz ve şantaj suçlamasında bulunup kendisi ve çocukları için koruma kararı aldırdı. Eşi ve çocuklarını darp ettiği ileri sürülen Başak Sedef Sapan'ın evde de 200 bin liralık maddi hasara yol açtığı iddia edildi. Yıldıray Sapan, açtığı boşanma davası devam ettiği için konuşmama kararı aldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler