Trabzonspor'a hayran kaldılar!

Sparta Prag taraftarları, futbolcuları ve teknik direktörleri Trabzonspor'a hayran kaldılar.

Trabzonspor'a hayran kaldılar!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Çekya ekibi Sparta Prag'ı eleyerek play-off turuna yükselmeye hak kazandı.

2-2'lik maçın rövanşında tıklım tıklım dolu stadyumda Prag'a adeta cehennemi yaşatan Trabzonspor'a maç sonrası övgü dolu sözler söylendi.

Sparta Prag Teknik Direktörü Vaclav Jilek, Trabzonspor'un kaliteli bir takım olduğunu ve oyuncularına haksızlık yapılmaması gerektiğini savunurken, genç yıldızları Hlozek'de Bordo-Mavili taraftarları övdü.

Atmosferin harika olduğunu söyleyen Hlozek, "Statta 40 bin kişi ıslık çaldığında saha içinde söylenenleri duyamıyorduk. Trabzonspor harika bir takım. Utanılacak durumda değiliz. İyi mücadele ettik ve güzel bir deneyim oldu bizim için." ifadelerini kullandı.

Sparta Prag'ı desteklemek için maça gelen taraftarlarda, stadyumda atmosferin harika olduğundan ve şehirde görülecek birçok şeyin olduğundan bahsettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor