Trabzonspor'a 3 yıldızından güzel haber

Trabzonspor kampından 3 güzel haber geldi.

Trabzonspor'a 3 yıldızından güzel haber

Trabzonspor'da sakatlıklarını tamamen atlatan Denswil ve Dorukhan Toköz takımla antrenmanlara katılırken, Uğurcan Çakır da iyileşti. 3 yıldız için 20 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampı yüksek tempoda geçecek.

Sağ arka adalesinden problem yaşayan Stefano Denswil, geçtiğimiz günlerde takımla çalışmalara başlarken, tam anlamıyla hazır hale geldi. Sezon biter bitmez A Milli Takım ’a giden Dorukhan ve Uğurcan Çakır’dan da güzel haberler var. Ağrı probleminden kurtulan Fırtına’nın iki yıldızı, sabah gerçekleştirilen antrenmanda yer aldı.

3 günlük izinde bu futbolculara özel program verilirken, Avusturya kampı onlar için daha yoğun geçecek. Performans ekibinin, Slovenya etabındaki çalışmalarda fazla yükleme yapamadığı 3 oyuncuya, ikinci etapta kondisyon ağırlıklı program uygulayacağı öğrenildi. Karadeniz ekibinin Avusturya kampı 20 Temmuz’da başlayacak.

Kupaya hazır olacaklar

Teknik direktör Abdullah Avcı, 30 Temmuz’da Sivasspor ile oynanacak Süper Kupa Finali’ne kadar 3 oyuncunun da tam anlamıyla hazır hale getirilmesini istiyor. Geride bıraktığımız sezon Trabzonspor ’un vazgeçilmezi olan Uğurcan, Dorukhan ve Denswil’den, bu sene de beklenti oldukça büyük.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor