Trabzonspor 8 numarasını buldu! İşte gündemdeki yıldız isim

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Gagliardini'yi gündemine aldığı öne sürüldü.

Trabzonspor 8 numarasını buldu! İşte gündemdeki yıldız isim

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın listesine üst sıralardan giriş yapan 30 yaşındaki İtalyan yıldız Gagliardini ilgili görüşmelere başlandığı belirtildi.

Gagliardini, hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda oynuyor. Fizik gücü, hava hakimiyeti ve başarılı pas yüzdesiyle ön plana çıkan İtalyan futbolcu; İnter'de geçirdiği altı yılda toplam 190 maça çıktı. 16 gol atarken, 9 asist yaptı. Gagliardini, İtalya Milli Takımı'nın formasını da 7 kez terletti.

Avrupa'da birçok isimle temas halinde olan Karadeniz devi, bu kez elini çabuk tutmak istiyor. Ekonomik şartları oluşturulan oyuncularla sezonun bitmesi ve transfer döneminin başlamasıyla birlikte imzaların atılması planlanıyor.

Kamp döneminde oyuncuların hazır olmasına büyük bir önem veren Karadeniz ekibi, takımı saha içerisinde yönetecek bir maestro üzerinde duruyor.

gagliardini.jpg

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor