Trabzonspor 6 futbolcuya imza attırdı

Trabzonspor'da Ağaoğlu'nun katılımıyla yeni transferlere imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor 6 futbolcuya imza attırdı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da yeni transferler Tymo Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Batuhan Kör, Taha Altıkardeş ve Kerem Şen için Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Törende Ağaoğlu ve futbolcular duygularını paylaşırken kendilerini bordo mavili formaya bağlayan sözleşmelere imza attılar. Ağaoğlu ayrıca Puchacz ve Yusuf’tan 1461, genç futbolculardan ise 61’er forma satın alma sözü aldı.

GELECEĞİN PLANLAMASI
İlk olarak açıklamalarda bulunan Ağaoğlu “Kadromuza takviye ve aynı zamanda 22-23 kadro planlaması doğrultusunda transfer ettiğimiz 6 futbolcumuzun imza törenindeyiz. Hepiniz hoş geldiniz, hayırlı olsun.  Öncelikle bu transferlerin gerçekleşmesinde bizlere kolaylık sağlayan futbolcuların kulüplerine teşekkür etmek istiyorum. ”  dedi.

“BEN OLDUM” DEMEYİN
Genç futbolculara nasihatte bulunan başkan Ağaoğlu  “Çok önemli bir ailenin parçası oldunuz.  Yusuf ve Puchacz tecrübe sahibi, gençler yetenekleriyle bu kulübün oyuncuları oldunuz. Bundan sonrası sizin çalışmalarınız belirleyecek. Ne kadar kabiliyetli olursanız olun, çalışmadığınız sürece bu yetenek sizi bir yere kadar taşır. Her zaman çok çalışmalı üzerine koymalısınız. Trabzonspor da bu konuda size destek olacak çok değerli ağabeyleriniz var. Kariyeriniz boyunca asla ben oldum demeyin. Bu kelimeyi asla telaffuz etmeyin. Ne kadar iyi olursanız o kadar daha çok çalışacağım felsefesinde olmalısınız. Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki çevik ve hepsinden önemlisi ahlaklısı önemli. Sporcu ahlakı her şeyin önünde. Dünya yıldızı da uzay yıldızı da olabilirsiniz ama iyi bir ahlaka sahip olmadığınız da bu bir şeye yaramaz. Spor ahlakına çok önem veren bir kulüptesiniz. Saha içi dışı, özel hayatınız ve yaşantınız sizden sonra gelecek olanlara ve tüm sporculara örnek olmak zorunda. Trabzonspor ilginç bir camiadır. Bizi diğerlerinden ayıran temel özelliklerden biri taraftarlar, camia futbolcuları öz evlatlarından ayırt etmezler. Kendi çocuklarımıza yeğenlerimize torunlarımıza gösterdiğimiz sevgi ve hassasiyet neyse aynısını gösteririz.  Devre arası transfer takviyesi değil 2-3 senedir üzerinde durduğumuz sezon planlaması doğrultusunda yapılmıştır. Hedeflerimiz büyük, bunlar doğrultusunda sizlerin de gereğini yapacağından şüphemiz yok.” İfadelerini kullandı.

İNŞALLAH TYMO’NUN BONSERVİSİNİ ALIRIZ
Başkan, Puchacz’ın transferiyle ilgili de konuşurken  “İnşallah Tymo’nun bonservisini almak da sezon sonunda nasip olur, kulübü fazla para istemezse. Tabi isteyeceği paraya da 5-6 taksit yapar diye umuyoruz.” Dedi.

YUSUF ERDOĞAN: TEK BAŞIMA AĞLAYARAK GİTMİŞTİM
Ağaoğlu’nun ardından futbolcular görüşlerini paylaştı. İlk olarak Yusuf Erdoğan konuşurken çok heyecanlı olduğunu belirterek “Genç arkadaşlarımız kadar heyecanlıyım. Çünkü gerçekten 1461 Trabzon’dan Trabzonspor’a çıkmış Yusuf heyecanı var içimde. Çok mutluyum. Bu gururu bana yaşattığınız için size ve hocama teşekkür ediyorum. Bursaspor’da onlarla geçmişimiz var. Altyapıdan A takıma çıktıkları zamanlar oldu. Bir şampiyondan diğer şampiyona geldiler. Anadolu’da devrim yapmış iki takım. 4.5 yıl önce buradan ayrılmıştım. O zaman eşim ve çocuğum yoktu. Tek başıma buradan ağlayarak ayrılmıştım. Şimdi tekrar 4 yıl sonra birçok tecrübe ile büyük camialarda oynayarak geldim. Büyük camiadan ayrıldıktan sonra geri dönmek zordur. Her zaman üst seviyedekilerin oynayacağı bir takımdır Trabzonspor. Ben de bunun bilincinde hiç pes etmedim. Tekrar geri döneceğimi hep biliyordum. Çok şükür buradayım.” Şeklinde konuştu.

PUCHACZ: BİZE HER YER TRABZON
Polonyalı futbolcu Puchacz ise yaptığı açıklamada  “Öncelikle sıcak karşılama için herkese teşekkür ediyorum. Kısa süredir buradayım ama herkes bana çok iyi davrandı. Bana olan güvenlerini gösterdiler. Bu yıl özel bir yıl olacak. Biz de oyuncular olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu özel yılı şampiyonlukla taçlandırmak istiyorum. Bize her yer Trabzon.” Dedi.

KEREM: BİZE YATIRIM YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bursaspor’dan alınan 3 genç isimden Kerem Şen çok mutlu olduğunu belirterek  “Buraya gelmemizde büyük emeği olan Bursaspor’a çok teşekkür ediyorum. Kariyerimizin başında bize güvenip yatırım yapan size de çok teşekkür ediyorum.  İnşallah sezon sonunda şampiyonluk gelir. Ben de buranın parçası olmaktan gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

TAHA: BU FORMA İÇİN SAVAŞMA VAKTİ
Bursaspor’dan alınan Taha Altıkardeş Trabzonspor formasının ağırlığının farkında olduğunu dile getirerek “ Böyle büyük bir camiaya katıldığım için çok mutluyum. Bu armanın ağırlığının büyüklüğünün farkındayım.  Artık Trabzonspor için savaşma vakti. Buralara gelmemde Bursaspor’un da payı büyük onlara teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

ENİS: İNŞALLAH HEP BİRLİKTE ŞAMPİYONLUK KUTLAYACAĞIZ
Altınordu’dan kadroya katılan Enis Destan ilk olarak eski kulübüne teşekkür ettikten sonra “Sizlere ve buraya geldiğim andan itibaren beni yakınları gibi gören taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız.” Dedi.

BATUHAN: MEMLEKETİMİN TAKIMI
Bursaspor’dan transfer edilen bir diğer isim Batuhan Kör ise “ Öncellikle Bursaspor’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum. Memleketimin takımında olmaktan çok mutluyum.  Bu şanlı forma altında elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” İfadelerini kullandı.

YOLUMUZ UZUN YÜKÜMÜZ AĞIR
Futbolculardan sonra söz alan Başkan Ahmet Ağaoğlu camiaya hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek Allah utandırmasın yolumuz uzun yükümüz ağır. Bu camiaya hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu büyük camiaya aileye layıkıyla hizmet edip onların beklentilerini en iyi şekilde karşılarız. Bütün temennim bu. Trabzonspor’u ve Türk futbolunu layık olduğu yerlere getirmek için gayretle çalışacağız. İnşallah sezon sonunda da hep birlikte şampiyonluk kupasını kaldırırız. “ dedi.

YUSUF VE PUCHACZ’A 1461 GENÇLERE 61 FORMA
Geleneksel hale dönüştüğü üzere futbolculara forma satan Ağaoğlu son olarak şu ifadeleri kullandı;

Yusuf Erdoğan 1461, Tymo 1461 diğer arkadaşlarımız da yaş sınırında 61’er forma yazdım. Bu arada seyircilerimiz taraftarlarımıza söylüyorum. 2019’Dan beri katıldığım tüm imza törenlerinde futbolcularımızın imzalı formalarını topluyorum. 50’nin üzerinde forma var.  Çok yakın bir zamanda bütün bu formaların hepsini açık arttırmayla kendi sitemiz üzerinden satışa çıkaracağız. Yakın ilgi bekliyoruz. Kafamda tespit ettiğim değeri bulmazsa ben parasını verip alacağım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler