Trabzonspor 5 hafta sonra eskiye döndü

Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor.

Trabzonspor 5 hafta sonra eskiye döndü

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 12. Haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da maçın başlamasına bir saatten az bir zaman kala kadrolar açıklandı. Trabzonspor kadrosunda iskeleti koruyan Ünal Karaman sadece 2 değişiklik yaptı.

Özellikle forvet hattındaki değişiklik göze çarparken, geçen hafta oynanan Bursaspor maçında kendisine ve taraftara tepki gösteren Burak Yılmaz’ı Malatya’ya götürmemişti.

Rodallega’nın tek forvet olarak oynayacağı karşılaşmada 5 hafta sonra eskiye dönüş yaşanacak. Süper Lig’in 7. Haftasında oynanan Kasımpaşa maçıyla başlayan Rodallega- Burak Yılmaz ikilisinin çift forvet olarak görev alması Yeni Malatya karşısında kendini yeniden tek forvete bırakıyor.

Trabzonspor, Süper Lig’de Kasımpaşa maçıyla beraber başlayan ve 5 hafta süreyle devam ettirdiği çift forvet düzeninde 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Rakip ağlara 10 gol gönderen bordo mavililer kalesinde 5 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor