Trabzonspor 4 koldan transfere sarıldı

Trabzonspor transfere sarıldı. Öncelikli hedefte 4 isim var 4 bomba birden..

Trabzonspor 4 koldan transfere sarıldı

Trabzonspor gelecek sezon şampiyon kadro kurmak için şimdiden kolları sıvadı. Teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon yerli yıldızlar ile iskeleti tamamlamayı ve üzerine 2-3 yabancı katmayı amaçlarken, öncelikli hedefin iki eski öğrencisi olduğu belirtildi.

 
Yanal'ın, Çin'in Beijing Guoan takımından ayrılmaya çalışan Burak Yılmaz ile görüştü. Ancak Beijing  Guaon takımında yıllık 4,5 milyon euro kazanan Burak’ın Trabzonspor’un yıllık 2.200 bin euroluk teklifine sıcak bakıp bakmayacağı meçhul

YANAL, SELÇUK İLE GÖRÜŞTÜ

Yanal 'ın, G.Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ve yıllık 3 milyon euro ücreti ile içerde 2 milyon euro'yu bulan alacağı bulunması nedeniyle gidişine sarı-kırmızılı kulübün de onay verdiği 32 yaşındaki orta saha ile görüştüğü iddia edildi. Selçuk'un Trabzon'un teklifine 'evet' dediği Ersun Yanal'ın Burak ile yıldız oyuncuyu takımın liderlerinden yapmayı planladığı belirtildi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın en büyük korkusu Trabzonspor taraftarı. Selcuk İnan Sadri Şener başkanlığı döneminde Trabzonspor’u oyalayarak  Galatasaray’a transfer olmasını  Trabzonspor taraftarı hazmedemedi. Yanal sırf bu nedenle Selçuk transferinde taraftar tepkisinden çekiniyor.

 TUNAY GELMEK İSTİYOR

Burak'ın işini büyük ölcüde  bitiren tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan sağ kanat Tunay Torun ile de sezon sonu için söz kesildiği iddia edildi

Öte yandan Tunay Almanya’da oynarken Sadri Şener yönetiminin  Mali Saymanı  Mahmut Aksu transfer için Tunay ile bir araya gelmiş ancak Tunay Almanya'da kalmak istemişti.

DENİZ’DE İŞLEM TAMAM GİBİ

Trabzonspor devre arasında da kadrosuna katmak için çaba harcadığı Kayserispor'un sağ kanat oyuncusu Deniz Türüç ile de gelecek sezon için anlaşmaya vardı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor