Trabzonspor 4 koldan saldırıyor! 31 yaşındaki stoper gündemde

Trabzonspor transferin son günlerinde stoper atağına kalktı.

Trabzonspor 4 koldan saldırıyor! 31 yaşındaki stoper gündemde

Haber61 - Spor Servisi - Transfer döneminin başından beri stoper ve ortasaha transferine odaklanan bordomavili ekibin gündemini uzun süredir Serdar Taşçı meşgul ediyordu. 


Spartak Moskova'nın stoper transferi yapamamasının ardında Serdar'ı satmaktan vazgeçen Rusya ekibinin bu kararından sonra Trabzonspor alternatiflere yöneldi.

Daha önce listesine Ukrayna'nın stoperi Evgen Khacheridi'i alan bordo mavili ekip işini garantiye almak istiyor ve dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Alınacak olumsuz cevaplara hazırlıklı olmak isteyen Trabzonspor, Fransa’nın Marsilya takımında forma giyen Tomas Hubocan’ı da gündemine aldığı öğrenildi.

Transferin son günlerinde stoper ihtiyacını karşılamak isteyen Trabzonspor için hergün yeni bir isim gündeme düşmeye devam ediyor.  Son olarak da 31 yaşındaki Tomas Hubocan’ın gündeme gelmesinden sonra transferlerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor