Trabzonspor 3'te 3 yapmak istiyor

Trabzonspor ligin 3. haftasında Antalyaspor karşısında galip gelerek 3'te 3 yapmak istiyor.

Trabzonspor 3'te 3 yapmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda F. T. Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ligde 3'te 3 yapmayı hedefliyor. İki takım yarın oynayacakları maçla birlikte ise 53. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor karşısında kazanarak, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçı öncesi moral bulmak istiyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak.

Süper Lig'in ilk 2 haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0, sahasında da Hatayspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı hedefliyor.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Ajax ile transfer görüşmeleri yapan Ahmetcan Kaplan kadroda yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor