Trabzonspor 3 oyuncunun peşinde!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda karşı karşıya gelinen Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada 2 oyuncu daha alacaklarını ve bu oyuncuların hafta içinde Trabzon'a gelebileceklerini söyledi

Trabzonspor 3 oyuncunun peşinde!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda karşı karşıya gelinen Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada 2 oyuncu daha alacaklarını ve bu oyuncuların hafta içinde Trabzon'a gelebileceklerini söyledi.

Bu açıklamanın ardından Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Trabzonspor'un gündeminde olan 3 isimden ikisinin kesinlikle sonuçlanacağı açıklandı. Bu oyuncuların Chelsea'da forma giyme şansı bulamayan Marco Marin, Fransız kulüp Nantes'le görüşmelerin sürdüğü Papy Djilobodji ve Dinamo Moskova'nın sambacısı Douglas Franco olduğu öğrenildi. 

Tuncay Lakot

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor