Trabzonspor 3 haftada 3.9 Milyon TL kaybetti!

Trabzonspor Süper Lig’de 3 maçlık beraberlik serisi yakalarken galibiyet primlerinden de oldu. Bordo mavililer 4 Milyon TL'ye yakın prim kaybetti

Trabzonspor 3 haftada 3.9 Milyon TL kaybetti!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de rakiplerinin puan kaybettiği son 3 haftada fırsatları değerlendiremeyerek 3 beraberlik alan Trabzonspor aynı zamanda kaçan galibiyet primlerine de yanıyor.

Bordo mavililer 3 maçlık beraberlik serisiyle birlikte avucunun içindeki galibiyet primine rakiplerini ortak etti. Bu sezon 2 Milyon 600 Bin TL olan galibiyet primini 3 maçta da kaçıran Fırtına beraberlik primi olan 1 Milyon 300 Bin TL ile yetindi. Trabzonspor böylelikle 3 haftalık seri sonunda toplamda 3 Milyon 900 Bin TL’den oldu. 

Bordo mavili ekip Süper Lig’de 11. Hafta sonunda 4 galibiyet ve 4 beraberlikle toplamda 15 Milyon 600 TL prim kazandı.

KAZANSA DA KASAYA GİRMİYOR

Maddi olarak zor dönemler geçiren Trabzonspor’da kulübün kazandığı her kuruşun önemi büyük olurken TFF’den elde edilen primler temlik altında olduğu için kasaya girmiyor. Galibiyet ve beraberlik primleri doğrudan borçlara giderken kazanılan her puanın bu açıdan önemi daha da artıyor. Bu noktada yok yere kaybedilen puanlar da yönetimi kara kara düşündürmeye yetiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor