"Trabzonspor 3-4 nokta transferle..."

Ömer Üründül Trabzonspor'un yakaladığı çıkışı yorumladı

"Trabzonspor 3-4 nokta transferle..."

Haber61 Spor Servisi


Trabzonspor’un 2017 yılında yakaladığı çıkışı spor yorumcusu Ömer Üründül değerlendirdi.


A Spor’da katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Üründül, bordo mavili takımda sıkıntının hep sürekli teknik adam değişimi, sürekli transferler ve istikrarsızlık olduğunu belirterek bunun yavaş yavaş aşılmasıyla başarının gelmeye başladığını söyledi.
 
İşte Üründül’ün değerlendirmeleri;

Trabzonspor’un ilk 5’ten düşeceğini beklemiyorum. Artık orayı bırakmazlar o havayı yakaladılar. Trabzon’da bu kadar kötü bir ilk yarı geçecek, kupadan elenecek ve yönetim teknik direktörün arkasında duracak. Bu çok bizde görülen bir olay değil. Bu durumda Ersun Yanal da rahatladı. Normalde bizde çok görülen bir şey değil. En büyük sorun sürekli transfer ve kadro istikrarsızlığıdır. Trabzonspor bunu yakalamaya başladı. Sezon sonu da birkaç nokta transfer çok iyi olacaktır. Trabzonspor’a gelen oyunculara baktığımızda yıldız diye alınan isimlerden randıman alınamadı. Mesela Yatabare geldiği sezon Fransız liginde çok önemli işlere imza attı, Trabzon’da olması. Aynı şekilde Cardozo, Mbia… Önemli olan fayda sağlayacak isim almak. Takımın yapısına sisteme uygun transfer yapmak önemli. Trabzonspor eğer bu kadrosunun içine 3-4 nokta transfer yaparsa, gelecek sezon yeni stadıyla birlikte büyük bir hava yakalar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor