Trabzonspor 2023'ü üçüncü tamamladı! Dev santrfor ön planda

Süper Lig'de 17 karşılaşmada 30 gol atan Trabzonspor'da Paul Onuachu ön plana çıktı.

Trabzonspor 2023'ü üçüncü tamamladı! Dev santrfor ön planda

Süper Lig'de 17 maç sonunda 30 puan toplayarak 3. sırada yer alan Trabzonspor, rakip filelere 30 gol bırakarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Bu gollerin 20'si ayakla, 9'u kafayla atıldı ve 1 gol ise rakip takımın kendi kalesine attığı bir gol oldu. Özellikle Nijeryalı santrfor Paul Onuachu, 4'ü kafa olmak üzere toplam 8 golle takımın en skorer ismi oldu.

2023 yılını 3. sırada tamamlayan bordo mavililer, attığı 30 golle rakiplerine gözdağı verdi. Ayakla atılan 20 golün dağılımı şu şekilde: Paul Onuachu ve Bakasetas 4'er golle öne çıkarken, Trezeguet 3, Enis Bardhi ve Edin Visca 2'şer, Pepe, Göktan Gürpüz, Berat Özdemir ve Mendy ise 1'er gol kaydetti. Kafayla atılan 9 golde de Onuachu'nun 4 golle öne çıkması dikkat çekti. Diğer goller Enis Destan, Benkovic, Trezeguet ve Denswil'den geldi.

Trabzonspor'un ilk yarı performansları da oldukça dikkat çekici. İlk yarısını önde bitirdiği 7 maçın 6'sından galibiyetle ayrılan bordo-mavililer, sadece Hatayspor maçında ilk yarıyı önde tamamlamasına rağmen mağlup oldu.

İlk yarıları geride kapattığı Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor maçlarında ise yenilgi yaşadı. İlk yarıları berabere biten Karagümrük, Sivasspor ve Başakşehir maçları da beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor maçı ise ilk yarı berabere bitmesine rağmen mağlubiyetle sonuçlanan tek karşılaşma oldu. Trabzonspor, Konyaspor, Alanya ve Gaziantep FK ile oynadığı maçlarda ise ilk yarıları berabere tamamlamasına rağmen sahadan 3 puanla ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler