Trabzonspor 2021'de Avrupa'da ilk 5'e girdi!

Trabzonspor yakaladığı çıkış ile Avrupa'da en başarılı 5. takım oldu

Trabzonspor 2021'de Avrupa'da ilk 5'e girdi!

Süper Lig'de son 6 maçını kazanan ve yenilmezlik serisini 9'a çıkaran Trabzonspor, zirve iddiasını sürdürüyor. 2021 yılında yenilgi yüzü görmeyen bordo- mavililer, 2,78 puan ortalaması yakalarken, Avrupa'nın da en başarılı 5. takımı durumuna geldi.

Fırtına, sadece Manchester City, Barcelona, Monaco ve Club Brugge'ün gerisinde kaldı. Avcı'nın talebeleri topladıkları 25 puanın yanında kalesinde sadece 5 gol gördü.

AVCI'DAN İYİSİ DİEGO SİMEONE
Göreve geldiği 7. haftada takımı 17. sırada alan Abdullah Avcı, 16 lig maçında 2.44 puan ortalaması yakalarken, Fırtına'yı 13 basamak birden yukarı taşıdı ve 4. sıraya yerleştirdi. Tecrübeli hoca kendisini de Avrupa'da en iyi ikinci teknik direktör durumuna getirdi. Geçildiği Diego Simeone, Atletico Madrid ile çıktığı 21 maçta 2,57 puan ortalamasına ulaştı.

Yüzde 76 oranıyla ligin en iyi kurtarış yüzdesine sahip kalecisi konumunda bulunan Uğurcan Çakır, ayrıca 9 maçta kalesini gole kapatarak bu alanda da zirvede yer aldı. (Sabah).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor