Bakasetas rekora gidiyor

İlk 11’de çıktığı 3 maçta 3 gol atıp Trabzonspor’a 9 puan kazandıran Bakasetas, en formda dönemini yaşıyor. Geçen sezonki gol sayısına (10) şimdiden ulaşan yıldız futbolcu, ligde 2 kez daha ağları havalandırırsa kariyer rekoru kıracak.

Bakasetas rekora gidiyor

Trabzonspor'da kritik anlarda attığı gollerle ‘Çilingir’ lakabını alan Bakasetas, gelir gelmez Trabzonspor'a ilaç oldu.

Denizli ve Yeni Malatya maçlarının ardından zorlu Gaziantep FK mücadelesinde de ağları havalandırıp 3 puanı kazandıran Bakasetas, kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiriyor. Ligde ilk kez 3 maç üst üste gol sevinci yaşayan 27 yaşındaki maestro, geçen sezonki gol sayısını şimdiden yakaladı. Alanyaspor’da 7 golü bulunan Bakasetas toplamda 10’a ulaştı.

Süper Lig’deki ilk sezonunda yani geçtiğimiz yıl 10 kez rakip fileleri havalandıran Bakasetas’ın en skorer dönemi ise 2015-2016’daydı. Panionios formasıyla Yunanistan Ligi’nde 11 gol atan Bakasetas, kalan 16 maçlık periyotta 2 kez daha fileleri sarsarsa kariyer rekorunu Trabzonspor’da kıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor