Trabzonspor 19. randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak olan karşılaşmada Trabzonspor Medipol Başakşehir ile 19. Kez karşı karşıya gelecek. Yarın saat 19.00’da başlayacak karşılaşma öncesinde oynanan 18 karşılaşmada bordo mavili ekip 11

Trabzonspor 19. randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanacak olan karşılaşmada Trabzonspor Medipol Başakşehir ile 19. Kez karşı karşıya gelecek.

Yarın saat 19.00’da başlayacak karşılaşma öncesinde oynanan 18 karşılaşmada bordo mavili ekip 11 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Medipol Başakşehir ise 3 maçta gülen taraf oldu. 4 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Hüseyin Avni Aker stadında oynanan karşılaşmalarda Trabzonspor’un rakibine üstünlüğü göze çarpıyor. Trabzon’da oynana 7 karşılaşmada Karadeniz temsilcisinin 4 galibiyeti bulunurken Medipol Başakşehir sadece 1 kez kazanabildi. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 07.11.2015 tarihinde İstanbul’da karşı karşıya gelirken bu mücadeleyi Başakşehir 1-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler