Trabzonspor 1 puana razı

Spor Toto Süper Lig'de haftanın önemli maçında Kasımpaşa ile Trabzonspor 1-1 berabere kalarak 2'şer puan kaybettiler!..  Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Kasımpaşa deplasmanında takımını, bir

Trabzonspor 1 puana razı

Spor Toto Süper Lig'de haftanın önemli maçında Kasımpaşa ile Trabzonspor 1-1 berabere kalarak 2'şer puan kaybettiler!.. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Kasımpaşa deplasmanında takımını, bir önceki lig maçına göre tek değişiklik yaparak sahaya sürdü. Tekelioğlu, geçen hafta Antalyaspor'u 3-0 yendikleri maçın ilk 11'inde zorunlu değişikliğe gitti. Bordo-mavililerin teknik direktörü, sakat Oscar Cardozo'nun yerine Okay Yokuşlu'yu ilk 11'de oynattı.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşısında takımında iki zorunlu değişiklik yaptı. Lacivert-beyazlılarda geçen hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanında 2-1 kazandığı maçta kart cezalısı durumuna düşen Ryan Donk ile Vasil Bozhikov, bu karşılaşmada forma giyemedi. Teknik direktörü Çalımbay, bu iki oyuncunun yerine ilk 11'de Olivier Veigneau ile Abdullah Durak şans verdi.

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşma iki takım için de hızlı başladı. Ancak iki takım da son paslarda hata yapınca ilk bölümde pozisyon bulamadı. Ancak 15. dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Topla ceza alanına giren Castro, Cavanda'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını işaret etti. Bu pozisyonda Trabzonsporlu futbolcular, müdahalenin ceza alanı dışında olduğu gerekçesiyle hakeme itiraz etti. 17. dakikada atışı kullanan Eren Derdiyok, plase bir vuruşla kaleci Onur'u ters köşeye yatırarak topu filelere gönderdi.

Bordo mavililerin bu gole yanıtı gecikmedi ve 20. dakikada Mustafa Yumlu'nun golüyle skora denge geldi. Bordo-mavili ekibin sol taraftan kazandığı köşe vuruşunda Mehmet Ekici ceza alanına ortasını yaptı. Ön direkte iyi yükselen Mustafa Yumlu topa kafayı vurdu, top Ramazan'ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

Golden sonra ev sahibi ekip önemli pozisyonlar yakaladı ama gol bulamayınca devre 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda da Kasımpaşa'nın pozisyonları vardı. Önce Eren Onur'la karşı karşıya golü bulamadı, ardından 61. dakikada Scarione bomboş kale yerine auta attı ve inanılmaz bir golü kaçırmış oldu. 

kasımpaşa, kalan bölümde de üstün olan taraftı ama gol bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Böylece 3 haftalık galibiyet serisi sona eren Kasım paşa haftayı 30 puanla tamamladı. Trabzonspor'un ilk yarı sonundaki puanı ise 24... 

KASIMPAŞA - TRABZONSPOR

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: Özgür Yankaya
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV

KASIMPAŞA: Ramazan, Veysel, Omeruo, Tarouco, Veigneau, Abdullah, Andre Castro, Scarione, Tunay, Adem, Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Aykut, Mustafa Yumlu, Aytaç, Mbia, Okay, Mehmet Ekici, Yusuf, Özer, Erkan
TEKNİK DİREKTÖR: Sadi Tekelioğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler