Trabzonspor'da Pepe'den merakla beklenen soruya cevap! Afrika Kupası'na gidecek mi?

Trabzonspor'da Nicolas Pepe açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Nicolas Pepe, Alanyaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Pepe'nin açıklamaları şu şekilde;

İlk maçım açısından biraz karmaşık oldu. Bu galibiyet bize güven verdi. Birbirimize destek olduk. Farklı hatalarımız olsa da galibiyet almak güzeldi.

Benim geri dönüşüm açısında çok cesaretlendirici oldu. Yaşamış olduğum düşüşten kurtulabilmem açısından çok önemliydi. 10 dakika oynasam bile 90 dakikaymış gibi hissettim. Umarım gelecekte daha fazla oynayıp takıma destek verebilirim.

Daha önce taraftarlar için söylemiştim. Harikalar. Benim ilk maçım olduğum için bu karşılama benim için çok cesaretlendirici oldu. Beni çok mutlu etti. Takımımıza da güç vermeye devam edecektir.

AFRİKA KUPASI

Transfer döneminde ve milli takım seçmeleri döneminde milli takım hocamız ile bir konuşmamız olmuştu. Onunla iletişimde kalmaya devam edeceğiz. Sakatlığımdan haberdardı. Sakatlığımdan sonra şunu biliyor, artık oynayabiliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler