Trabzonlu yöneticiden sert sözler: Uğradığımız haksızlıkların...

Trabzonspor yönetim Kurulu Sertaç Güven'den açıklama geldi.

Trabzonlu yöneticiden sert sözler: Uğradığımız haksızlıkların...

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven, Denizlispor karşısında elde edilen galibiyetin kazanılan 3 puandan öte emeğin karşılığı, uğranılan haksızlıkların kendilerini yıldıramayacağının karşılığı olduğunu söyledi.

Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Denizlispor'u yeni transferi Bakasetas'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşan Trabzonspor'da moraller yerinde. Başta Trabzonspor Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, yakalanan bu çıkışın devam etmesi için temkinli ve dikkatli hareket ediyor. Süper Lig'in zirvesine göz kırpan Karadeniz ekibi süreci adım adım izleyerek maç maç gitme planları yapıyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Denizlispor karşılaşmasında elde edilen galibiyetin 3 puandan öte olduğunu belirterek, "Bazen sonuç olarak sadece kazandığınız 3 puana bakarsınız. Ancak Denizlispor karşılaşması sadece kazanılan bir 3 puan değil. Emeğin karşılığı, uğradığımız haksızlıkların bizi yıldırmayacağının dışa vurumu oldu. Gururluyuz ancak gerçeklerin de farkındayız" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler