Trabzonlu yıldız Barcelona tarihine geçti

Şampiyonlar Ligi'nde Salzburg maçına Burak Yılmaz performansı damga vururken, Trabzonlu yıldız Yusuf Demir de Barcelona tarihine geçti.

Trabzonlu yıldız Barcelona tarihine geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta maçları başlarken, futbolseverler adeta gole doydu. Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Lille kendi sahasında Red Bull Salzburg'u ağırladı. Teknik direktör Xavi ile yeni bir sayfa açan Barcelona ise Benfica'yı konuk etti. Maça ilk 11'de başlayan Yusuf Demir tarihe geçti. Chelsea-Juventus karşılaşmasında tarihi bir skor ortaya çıktı.

NEFES KESEN MAÇLAR 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta perdesi açıldı. Zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar nefesleri kesti. G Grubu'nun kritik maçında Lille kendi evinde Salzburg'u konuk etti.

ZEKİ VE BURAK İLK 11'DE BAŞLADI 

Zeki Çelik ve son haftalardaki performansıyla eleştirilere hedef olan Burak Yılmaz ilk 11'de maça başladı. Deneyimli golcü performansıyla takdir topladı.

GOLDEKİ KATKISIYLA DİKKAT ÇEKTİ 

Fransız ekibi 31. dakikada David'in attığı Jonathan David'in attığı gole üstünlüğü yakaladı. Burak Yılmaz'ın goldeki katkısıyla dikkat çekti. Milli golcü 70. dakikada yerini Amadou Onana'ya bıraktı.

LİDERLİĞE YÜKSELDİLER 

Karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazanarak puanını 8'e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Salzburg 7 puanla ikinci sırada yer aldı.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Barcelona sahasında Benfica'yı konuk etti. Efsane oyuncusu Xavi'nin komutasında yeni bir hava yakalamak isteyen Barça rakibi ile golsüz berabere kaldı.

YUSUF DEMİR DİREĞE TAKILDI 

Türk asıllı futbolcu Yusuf Demir zorlu müsabakaya ilk 11'de başladı. Genç yıldızın bir topu direkten döndü.

ADINI TARİHE YAZDIRDI 

Bu maçla birlikte Yusuf Demir tarihe geçti. 18 yaşındaki orta saha, Lionel Messi'nin ardından Barcelona formasıyla bir Şampiyonlar Ligi maçına ilk 11'de başlayan en genç 2. yabancı oyuncu oldu.

BARÇA İKİNCİ SIRADA 

Bu sonucun ardından Barcelona 7 puanla ikinci sırada yer aldı. Portekiz temsilcisi 5 puanla üçüncü sırada kaldı. Grupta Dinamo Kiev'i deplasmanda 2-1 yenen Bayern Münih 15 puanla zirvede.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler