Trabzonlu oyuncuya Beşiktaş kancası!

Trabzonspor'un izlettiği öne sürülmüştü ancak Beşiktaş elini çabuk tutuyor

Trabzonlu oyuncuya Beşiktaş kancası!

Adı bir süre önce Trabzonspor'la da anılan Nijmegen'in 17 yaşındaki Trabzonlu futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'na Beşiktaş'ın kanca attığı öne sürüldü.


Bu sezon özellikle takımının Ajax'la oynadığı mücadelede attığı golle bir anda dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu için olumlu rapor hazırlayan Beşiktaş'ın oyuncu izlemeden sorumlu ismi Gökhan Keskin'in, konuyu yönetime ilettiği bildirildi. Alt yapıdan sorumlu yönetici Metin Albayrak'ın konuyu değerlendirdiği, transferle ilgili olarak resmi temaslara başlanacaği ifade edildi.

Alkmaar'ın da hedefinde

Hollanda Ligi'nde bu sezon 27 mücadeleye çıkıp 4 asistlik performans sergileyen genç oyuncu, son vuruşlardaki etkili görüntüsüne ek olarak topla süratli bir futbolcu olması sebebiyle de ün yaptı. Bire bir pozisyonlarda rakiplerini kolay eksiltmesi sebebiyle bir anda Hollanda'nın en çok konuştuğu genç yetenekler arasına giren Kadıoğlu'yla, Beşiktaş'a ek olarak; AZ Alkmaar ve Konyaspor gibi takımlar da ilgileniyor. Trabzonlu oyuncu ara transfer döneminde Trabzonspor'la da anılmıştı.

Nijmegen düşerse...

Ligde sezonu 16. sırada tamamlayarak Play-Out turuna kalan Nijmegen, Nac Breda'yı geçemezse Hollanda İkinci Ligi'ne düşecek. Bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde genç futbolcunun kariyerine başka bir takımda devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor

U-19'da şov yaptı

Hollanda'nın genç takımında da görev yapan Kadıoğlu, U-19 Avrupa Şampiyonası'nda da forma giydi. Bu önemli turnuvada 3 kez sahaya çıkan Kadıoğlu, Finlandiya, Ukrayna ve Yunanistan gibi takımlara karşı görev yapıp Portakallar'a 2 gollük katkı sağlamıştı.

Yeni bir Oğuzhan vakası mı?

Trabzonlu oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun daha öncelerde Trabzonspor'a önerildiği bilinirken Beşiktaş'ın devreye girmesi akıllara Oğuzhan Özyakup transferini hatırlattı. Ferdi gibi Trabzonlu olan Oğuzhan Beşiktaş'a transfer olmadan önce defalarca kez Trabzonspor'a önerilmiş hatta futbolcu Trabzon'dayken yapılan görüşmeler sonrası dönemin yönetimi bu transferden vazgeçmişti. Böylece Oğuzhan Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu. Ferdi transferinde neler yaşanacağı da şimdiden merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler