Trabzonlu isim fırsatı verdi bir kere! Trabzonspor için can sıkan iddia

Sadri Şener'in yeğeni Ahmet Ozan Şener'in Galatasaray yönetimine yedek listeden girmesi şimdiden Trabzonspor'a zarar vermeye başladı.

Trabzonlu isim fırsatı verdi bir kere! Trabzonspor için can sıkan iddia

Galatasaray yönetimine giren Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’in kardeşi Sani Şener'in oğlu Ahmet Ozan Şener'in yer alması İstanbul basınına bulunmaz bir malzeme sundu.

Son yıllarda Trabzonlu bazı isimlerin İstanbul takımlarının yönetimlerinde yer alma hevesi Trabzonspor'u yıpratırken bordo mavili takım üzerinden dedikoduların da ortaya çıkmasına neden oluyor. Bunlara son örnek Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener'i yeğeni olan Ahmet Ozan Şener oldu.

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas'ın listesinde yer alan Şener üzerinden anında basında iddialar yayılmaya başladı.

Fotospor'un iddiasına göre; Şener, Elmas'a Nwakaeme ve Ekuban için söz verdi.Şener, Ekuban ve Nwakaeme konusunda Fatih Terim’in bir talebi olursa yerine getirmek için her türlü çabayı göstereceğini söyledi. Daha önce Trabzonspor basketbol takımında yöneticilik yapan Şener’in, Nwakaeme ve Ekuban’ın menajerleri ve Türkiye temsilcileri ile arasının iyi olduğu Galatasaray yönetimine girmesinin kesinleştiği dönemde  iki oyuncudan da fikir aldığı iddia edildi.

DOĞRU OLMASA BİLE CAN SIKIYOR

İstanbul basınının yaydığı bu iddialar bir yandan futbolcuların kafasını karıştırırken bir yandan da Trabzonspor camiasında can sıkıyor. Hatırlanacağı üzere daha önce de benzer haberlerle bordo mavili camia etkilenmeye çalışılmıştı.

Öte yandan daha önce Trabzonspor Basketbol takımında yöneticilik yapan Şener'in Galatasaray'da yedek listeye girmeye tamah etmesi de tepkiyle karşılandı. Ayrıca son yıllarda Trabzon ve Trabzonspor kökeninden İstanbul'a kaymaya çalışan isimlerin artması da Trabzon ve Trabzonspor bağını zedelediği şeklinde yorumlandı.

Haber61 Spor Servisi

Ahmet Ozan Şener

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor