Trabzonlu futbolcuya canlı yayında sürpriz: Ya Trabzon şampiyon olacak ya da...

Akhisar'ın Trabzonlu yıldızı Ergin Keleş'e canlı yayında sürpriz.

Trabzonlu futbolcuya canlı yayında sürpriz: Ya Trabzon şampiyon olacak ya da...

Akhisarsporlu Ergin Keleş'e yayın sırasında bir sürpriz yapıldı. Trabzon Lisesi ile 2003 yılında Çin'de dünya şampiyonluğu yaşayan Keleş, turnuvada hakem olarak bulunan eski FIFA Hakemi Bülent Yıldırım'ın yayına dahil olmasıyla güzel bir sürpriz yaşadı.

“Biz Çin'de finale çıktık diye hocam final maçını yönetemedi” sözleriyle sohbete başlayan Ergin Keleş, Bülent Yıldırım'ın “tüm gerçekleri burada anlatacağım” sözleri sonrası “sakın hocam bizi yakarsın burada” diyerek kendisine cevap verdi.

İşte Bülent Yıldırım'ın Keleş için söyledikleri:

Konu Ergin olunca programınıza katılmayı kabul ettim. Ergin benim çok sevdiğim bir kardeşim. Gerçekten çok iyi bir insan. Ergin Trabzonspor altyapısında oynarken aynı zamanda Trabzon Lisesi'nde son sınıf öğrencisiydi. Uçakta tanıştık. Çin, Şangay'a giderken. O zaman bizim delegasyonun başkanı Teftiş Kurulu Başkanı da olan Haluk Çetin idi. Bir de Hasan Ceylan vardı. Ergin Keleş hatırlar.

Uluslararası Spor Federasyonu vardı turnuvayı o düzenliyordu. Organizasyon da Dünya Kupası'nın lise versiyonu çok ciddi bir organizasyon. Hasan Hoca da orada hakem atama sorumlusuydu. Neyse yola çıktık. Ömer Hoca vardı Ahmet Hoca vardı. Ergin şu anda 33 yaşında o zaman daha lise talebesiydi. 16-17 yaşlarında. Uçakta çok samimi bir şekilde geldi yanıma.

Hangi takımı tuttuğumu falan sordu. Bende ben takım falan tutmam hakemim dedim. Zekasıyla iletişimi ile o zaman da diğerlerinin arasından sıyrılıyordu. Biz turnuvaya gittik. Bunu ilk defa açıklıyorum. Hasan Ceylan çok organize biriydi.

Bana dedi ki. ‘Ya Trabzon Lisesi şampiyon olacak ya da finali sen alacaksın' Nitekim Trabzon Lisesi finale çıktı Hasan Ceylan bana finali alamayacaksın ne hissediyorsun diye sordu. Ben de ona ‘hocam ben tek kişiyim onlar koca takım onlar şampiyon olsun benim için önemli değil' dedim. Maçta konsolosluk görevlileriyle birlikte kalabalık bir grupla takımı büyük heyecan içinde destekledik."

Kaosu yöneticiler yaratıyor

Bülent Yıldırım'ın programa dahil olması sonrası hakemler konusunda görüşlerini ifade eden Ergin Keleş, dikkat çekici sözler söyledi:

“Türkiye'de hangi maç olursa olsun maç bittikten sonra konuşulan tek şey hakemler. Saha içinde anlık olarak tepki verebilirsin. Ama maç bittikten sonra biz şunu niye diyemiyoruz. ‘Benim futbolcum böyle tepki verdi ama haksızdı' Bitti, bu kadar. Bunu niye diyemiyorsun yönetici olarak. Ama bizim şuyumuz verilmedi, futbolcumuz haklı demeye başladığın an futbolcunun gelişmesinin önüne engel koyuyorsun futbolun taktik gelişiminin önüne engel koyuyorsun, sadece hakemi konuşuyorsun. Sonra Avrupa'ya bir çıkıyorsun iki tokat atıyorlar, kuyruğunu kıstırıp Türkiye'ye dönüyorsun ve hafta sonu çabuk gelsin de yeni bir maç oynayayım yeni bir kaos yaratayım diyorsun. Ciddi anlamda kaostan besleniyoruz ya."

(Ajasspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor