Trabzonlu futbolcuların kavgası o takımı karıştırdı!

Giresunspor’da yaşanan olayların perde arkasından Trabzonlu futbolcular çıktı.

Trabzonlu futbolcuların kavgası o takımı karıştırdı!

Giresunspor’da yaşanan gelişmelerin perde arkasından Aykut Demir çıktı.

İddiaya göre, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçı öncesi futbolcular kaptan Aykut Demir tarafından toplantı düzenledi. Aykut Demir’in toplantı davetine ise Abdulkadir Kayalı, Fatih Atik ve Muhammet Ildız’ın destek verdiği toplantı esnasında konuşulanlardan rahatsız olan Muhammet Reis, Çağlar Birinci ve Ergin Keleş’in Aykut Demir’e karşı çıktıları ve toplantı esnasında tartışma çıktığı öğrenildi. 

Çıkan tartışma sonucu Muhammet Reis, Çağlar Birinci ve Ergin Keleş’in, Aykut Demir, Fatih Atik, Abdülkadir Kayalı ve Muhammet İldiz’in üzerine yürüdükleri araya diğer oyuncuların girmesiyle yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmeden yatıştırıldığı bilgisine ulaşıldı. 

Giresunspor yönetimi bu gelişmelerin ardından Aykut Demir, Fatih Atik, Abdülkadir Kayalı ve Muhammed İldiz’i süresiz olarak kadro dışı bıraktı. 

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise yaşananlar karşısında yaptığı değerlendirmede, “Giresunspor’u kaosa sürüklemeye çalışanlar derslerini alacaklar merak etmeyin” ifadelerini kullanmıştı. 

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler