Trabzonlu futbolcu Caner Osmanpaşa’dan sert ifadeler: Şaklabanlık yapıyorlar!

Trabzonspor’un 2-1 kazandığı Akhisar karşılaşması sonrası Trabzonlu futbolcu Caner Osmanpaşa Trabzonspor taraftarı ve Trabzonsporlu futbolcular hakkında sert ifadeler kullandı.

Trabzonlu futbolcu Caner Osmanpaşa’dan sert ifadeler: Şaklabanlık yapıyorlar!

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 25. Haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Akhisarspor’u 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşma sonrası iki takım oyuncuları arasında dostluk görüntüleri yaşanırken Akhisar’ın Trabzonlu oyuncusu Caner Osmanpaşa, Trabzonspor taraftarına ve Trabzonsporlu futbolculara ateş püskürdü. Trabzonspor taraftarı bunu hakkediyor diyen Caner, Trabzonsporlu futbolcular için “Şaklabanlık yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Caner Osmanpaşa “Buygün burada penaltıya çocuk yok diyor, bilmiyorum dediği penaltıyı gidip nasıl penaltı derler. Böyle bir takımın kaderiyle oynanır mı? Kaç haftadır aynısı, ikinci yarıdan beri 10 puanımızı yediler. Hakkımızı da helal etmiyoruz. O VAR’ın başında kim varsa, kim kararı verdiyse hakkımızı helal etmiyoruz. Trabzonspor taraftarı da bize yükleniyor. Ben Trabzonluyum, Orada Trabzonsporlu değil onlar. Ama adamlar biliyor işi. Tebrik ediyorum işi şaklabanlık yapıyorlar orada. Onlar hak ediyor ben hakkediyorlar ben haketmiyorum. Onlar Trabzonlu değil Trabzon’da ben yaşayacağım. İki gün sonra Trabzon’u durduracak onlar. Ama güzel yapıyorlar. Taraftara valla iyi yapıyorlar. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor