"Trabzon'da yürümeye korkuyorum!"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerin mevcut başkan Yıldırım Demirören'e destek vermesinin etkisi bordo-mavili kulüpte artarak devam ediyor. "Trabzon'da yürümeye korkuyorum" diyen Se

"Trabzon'da yürümeye korkuyorum!"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticilerin mevcut başkan Yıldırım Demirören'e destek vermesinin etkisi bordo-mavili kulüpte artarak devam ediyor. 

"Trabzon'da yürümeye korkuyorum" diyen Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu'da istifa ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Genel Sayman Yardımcısı Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yönetici arkadaşlarının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vererek 3 Temmuz şike sürecini akladıklarını belirterek, "3 Temmuz olayından bugüne kadar eleştirdiğimiz ve her türlü mahkemeye başvurduğumuz ve haklılığımızı ispat etmeye çalıştığımız davada bu sorunları başımıza açan ve şampiyonluğumuzu gasp eden insanı akladık. Bu aklamamız sadece kağıt üzerinde bir aklama olmadı bir imza deklarasyonuyla akladığımızı belirttik. Yarın bizim şampiyonluğumuzu çalan kişiler FIFA ve UEFA'ya gittiği zaman bu davanın artık görülmesine gerek yok, biz iki taraf olarak artık barıştık. Bize seçimlerde destek verdiler dedikleri zaman bizim bugüne kadar hukuk heyetimize verdiğimiz yetkiler ve onların çabaları ve sayın başkanın konuşmaları hepimizin arzuları yerle bir edildi. Biz şike konusunda hak iddia edemeyecek noktaya geldik. Buna hiç kimsenin hakkı yoktur"ifadesini kullandı.

"TRABZON'DA YÜRÜMEYE KORKUYORUM"

Kahyaoğlu, sokakta yürüyemez hale geldiklerini belirterek, "Sokakta yürüyemez noktaya geldik. İnsanlar telefonlarımızı kitledi. Bize siz nasıl yöneticisiniz diyorlar. Trabzon'da şehirde gezmeye korkuyorum. Bu noktaya geldik. Çok inanarak ve çok umutlarla geldiğimiz yönetimde maalesef istediklerimizi yapamadık. Trabzonspor olarak sportif hata yapmış olabiliriz. Ama bunlar düzelebilir. Lig şampiyonu olabiliriz, UEFA Şampiyonu da olabiliriz ama bugün kaybettiğimiz onuru asla bir daha geri almamız mümkün değil. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler, bizlerin haberi olmadan böyle bir anlaşmaya girmelerini kabullenmemiz mümkün değildir. Tek aday olunduğu anlaşıldıktan sonra yanlıştan dönmenin yolu vardı"şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor