Trabzon’da Trabzonspor bayrağı krizi son anda önlendi!

Trabzon’da yollara asılan Trabzonspor bayrakları kaldırılmak istenince az kalsın kriz çıkıyordu.

Trabzon’da Trabzonspor bayrağı krizi son anda önlendi!

Trabzonspor, Süper Lig’de fırtına gibi eserken şehir de heyecan üst düzeye çıktı. Taraftarlar bayraklarla cadde ve sokakları süslemeye başladılar.

Bugün ortaya atılan bir iddia ise bordo mavili taraftarları şaşırttı.

Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Akyazı Stadı yanındaki kavşakta bulunan, taraftarlar dernekleri tarafından asıldığı belirtilen 3 Trabzonspor bayrağı ve Beşirli tarafında bulunan protokol giriş yolu bölümünde bulunan 1 bayrağı Trabzon Büyükşehir belediyesi ekiplerinin kaldırmak istediği iddia edildi.

Yapılan işlemi duyan taraftar dernekleri ise hemen bölgeye gidip duruma müdahale ettiler. Kaldırılan bir bayrağı yeniden yerine astıran taraftar dernekleri yetkilileri kendilerine “Görüntü kirliliği oluştuğu için kaldırıyoruz” cevabını verdiklerini belirttiler.

Konu ile alakalı konuşan taraftar derneği başkanı Bekir Kodalak “Trabzonspor bayrağı çevre kirliliği yapmaz. Daha çok bayrak asmak için çalışmalarımız sürüyor, sponsorlar ile görüşüyoruz. Şehri bordo maviye boyayacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan belediye yetkilileri ise Trabzonspor bayraklarını kaldırılmadığını, üzerinde firma reklamı olanlara izin verilmdiğini ve yıpranmış trafiği tehlikeye atanlar için çalışma yaptıklarını, üzerlerinde taraftar derneklerinin isimlerinin yazılanlarda bir sorun olmadığını belittiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor