Trabzon’da tedavi gören miniklere forma hediyesi

Trabzonspor’dan, KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi gören miniklere forma hediyesi geldi.

Trabzon’da tedavi gören miniklere forma hediyesi

Aldığı seri galibiyetlerle hak ettiği şampiyonluğa doğru adım adım ilerleyen Trabzonspor, futbolda olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerinde de liderliğini sürdürüyor.

Trabzonspor Kulübü Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk, KTÜ Farabi Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Prof. Dr. Celal Tekinbaş ve Çocuk Hematoloji Bölümü’nden Doç. Dr. Ayşenur Bahadır eşliğinde, tedavi gören onlarca çocuğa Trabzonspor forması hediye edildi. Ayrıca Coşkun Öztürk, Andreas Cornelius’un Giresunspor maçında giymiş olduğu ve tüm takım üyeleri tarafından imzalanmış formasını Başhekim Prof. Dr. Celal Tekinbaş’a takdim etti.

Coşkun Öztürk, “Trabzonspor olarak her zaman şehrimizle iç içeyiz. Sahada gösterdiğimiz başarılar, şehrimizde mutluluk havası estirmekte. Bu mutluluk, Farabi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarımıza da yansısın istedik. Çocuklarımızın tedavi süreçlerine bir nebze pozitif katkı verebildiysek ne mutlu bize.” dedi.

Başhekim Prof. Dr. Tekinbaş ise “Trabzonsporumuz oynadığı güzel futbolla tüm camiamızı olduğu gibi bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bir de Coşkun Bey’in bu hassas davranışla KTÜ Farabi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarımızın duygularına dokunması, birer Trabzonsporlu olarak göğsümüzü kabarttı. İnşallah bu uzun maratonun sonunda da şampiyonluğumuzu hep beraber coşkuyla kutlarız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor