Trabzon’da öğretmen öğrencilere matematiği Visça ve Nwakaeme ile sevdiriyor

Trabzon’da Trabzonspor’un şampiyonluk yürüyüşü sınav sorularına yansıdı.

Trabzon’da öğretmen öğrencilere matematiği Visça ve Nwakaeme ile sevdiriyor

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor Süper Lig’de şampiyonluğa doğru koşarken, şehrin her köşesinde yaşanan heyecan farklı şekillerde ortaya çıkıyor.

Trabzon’da bir öğretmen de bu heyecanı derslere yansıtarak, Trabzonspor’un yıldızları ile beraber matematiği öğrencilerine sevdirmeye çalışıyor.

Ortahisar ilçesinde bulunan Bener Cordan Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerine hazırladığı sınav sorularına Trabzonspor’u da dahil eden öğretmen Murat Yavuzyılmaz, son sınavda Nwakaeme, Vişça ve Ahmet Ağaoğlu'nun yer aldığı sorularla öğrencilerin dikkatini çekti.

Bir soruda Nwakaeme’nin ikili mücadelelerindeki başarı yüzdesini soran öğretmen Yavuzyılmaz bir başka soruda da Vişça’nın pas yüzdesini sordu.

Trabzonspor’u sorularında kullanarak hem çocukların dikkatini derse çekmek hem de sevgilerini pekiştirmeyi amaçlayan öğretmen Murat Yavuzyılmaz “Çocuklara matematiği daha çok sevdirmek için en sevdikleri Trabzonspor’u sorularımızda kullanıyoruz. Trabzonspor sevgisi bir çok şeyden üstün. Matematiği de bu sevgi selinin içine katıyoruz.” İfadelerini kullandı.

İşte o sorulardan bazıları:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor