Trabzon'da hakeme saldırı oldu mu?

Medical Park Trabzonspor'un Trabzon'da oynadığı Demir İnşaat Büyükçeme maçının hemen ardından hakem Zafer Yılmaz'a soyunma odasına gittiği sırada saldırı olduğu iddia edilmişti. Bu iddia üzerine bordo mavili kulüpten açıklama yapıldı ve saldırı girişimi o

Trabzon'da hakeme saldırı oldu mu?

Medical Park Trabzonspor'un Trabzon'da oynadığı Demir İnşaat Büyükçeme maçının hemen ardından hakem Zafer Yılmaz'a soyunma odasına gittiği sırada saldırı olduğu iddia edilmişti.

Bu iddia üzerine bordo mavili kulüpten açıklama yapıldı ve saldırı girişimi olduğu ancak kulüp yetkilileri tarafından engellendiği belirtildi.

Hakemin maç boyu yaptığı hatalarında vurgulandığı ve asıl hedefin Trabzon ile Trabzonspor olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Spor Toto Basketbol Ligi 3. Haftasında (24.10.2015) Demir İnşaat Büyükçekmece ile oynadığımız karşılaşma maçın baş hakemi Zafer Yılmaz’ın hatalı kararlarına rağmen  Fair-Play kurallarına uygun bir şekilde sona ermiştir.  

Kenar yönetimimizin alınan kararlara istinaden her hangi bir sözlü veya fiziki tepki göstermediği maçın sonunda hakem Zafer Yılmaz soyunma odasına takım menajerimiz Muammer İyiterzi  nezaretinde gittiği sırada güvenlik koridorunu aşan kimliği belirnemeyen  bir taraftarın  saldırı teşebbüsü  Genel Menajerimiz Nihat Mala  taraftarından engellenerek  taraftarı  olay yerinden uzaklaştırmasıyla son bulmuştur. Jandarma tarafından yapılan incelemede Hayri Gür Spor salonunda bulunan 187 kamera teşhisinde hakem Zafer Yılmaz’a herhangi bir fiziki müdahale tespit edilememiştir.

Medya da yer alan asılsız haberlerin esas maksadının şehrimize ve kulübümüze zarar vermek olduğunu belirterek,  kasıtlı yapılan her nevi haberlerin dikkate alınmamasını kamuoyuna  sunarız. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor