Trabzon’da derbi öncesi renkli anlar: Küçük köpek bile formayla

Trabzonspor–Galatasaray maçı öncesi Meydan Parkı’nda toplanan taraftarlar takımlarına destek verdi. Bir taraftarın köpeğine Trabzonspor forması giydirmesi dikkat çekti.

Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’un sahasında Galatasaray’ı ağırlayacağı maç öncesi Trabzon’da taraftarlar Meydan Parkı’nda buluştu. Coşkunun yaşandığı meydanda bir taraftarın köpeğine Trabzonspor forması giydirmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Trabzonspor’un Galatasaray ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesi bordo-mavili taraftarlar, Meydan Parkı’nda bir araya geldi.

Meydan Parkı doldu taştı

Yoğun katılımın olduğu meydanda taraftarlar, sloganlar ve tezahüratlar eşliğinde takımlarına destek verdi. Bordo-mavililer, maç öncesi moral vermek için uzun süre meydanda coşku oluşturdu.

Renkli görüntüler dikkat çekti

Meydanda yaşanan coşku sırasında dikkat çeken anlar da yaşandı. Bir Trabzonspor taraftarının köpeğine bordo-mavili forma giydirerek kalabalık içinde dolaştırması, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti.

Takıma destek mesajı

Taraftarlar, kritik mücadele öncesi takımlarının yanında olduklarını göstermek için bayrak ve pankartlarla desteklerini sürdürdü. Meydan Parkı’nda oluşan atmosfer, şehirde derbi heyecanını artırdı.

trabzonda-derbi-oncesi-renkli-anlar-kucuk-kopek-bile-formayla

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum