“Trabzon’da baskı var sözleri gerçekçi değil”

Haber61 TV canlı yayınında Trabzonspor Divan Kurulu üyesinden Önemli açıklama

“Trabzon’da baskı var sözleri gerçekçi değil”
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Alanyaspor’a 3-0 mağlup olurken taraftarların tepkileri dinmiyor.

Haber61 TV’de Orhan Çavuşoğlu ve Tuncay Lakot tarafından müsabakanın değerlendirmesi yapılırken Almanya’dan telefonla programa bağlanan Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi olduğunu belirten Bülent Gürsoy önemli açıklamalarda bulundu.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Gürsoy, yaptığı açıklamada “Trabzonspor’daki sorunun baskı olduğuna inanmıyorum. Eleştiriler burada daha sert. İyi oyuncu kalitesini gösterir. Trabzon’da baskı var sözleri çok gerçekçi değil. Şampiyonluk ve iddianın olduğu her yerde baskı vardır. Futbolcu bunu kalitesi ile aşar. Trabzonspor oyuncu izlerken çok yanlış yapıyor. Bunu sürekli izleyeceksiniz. Bütün özelliklerine bakmanız lazım. Bayern Münih yeni yaptığı bir transferi 20 kere izledi ve 35 Milyon Euro verdi. Bu oyuncuların fazlaca izlenmesi lazım. Trabzonspor’un sorunu para değil. Vizyon sorunu vardır. Kendi değerlerini kullanması lazım. Türkiye’de başkan futboldan anlamazsa çuvallar. Oyuncu izlemeyi herkes yapamaz. Trabzonspor’un sorunu doğru oyuncuyu doğru zamanda alamıyor.” ifadelerini kullandı.

"TRABZON OYALANIYOR"

Programa bağlanan 49 yaşında ve adının Yaşar olduğunu belirten bir taraftar ise Trabzon'un uzun yıllardır görevlendirilen başkanlarla oyalandığını belirterek, Başkanların Trabzonspor taraftarları tarafından seçildiğine inanmadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor